Tilmelding til nyhedsbrevet

Hvis du gerne vil have løbende informationer fra Nationalparkernes Fotokonkurrence så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder. Du er meget velkommen til at tilmelde dig selvom du ikke er sikker på om du kommer til at indsende et billede – og du måske bare er nysgerrig på hvad der kommer til at ske i nationalparkerne i forbindelse med konkurrencen.

I nyhedsbrevet vil du være den første til at få nyheder om fotowalks i de tre parker, præmier i konkurrencen og meget andet.

Når du er tilmeldt vil du modtage vores nyhedsmail i perioden 23/3 til 25/5 2014. Vi vil ikke sælge din email til andre, og vi lover ikke at sende dig noget spam. Det koster naturligvis ikke noget at være tilmeldt og du kan nemt afmelde dig igen.

felter markeret med * skal udfyldes

Jeg kommer i? (gerne flere valg)