Overvældende interesse – vi har flyttet Workshop 1 i Mols Bjerge til Fuglsøcentret

Tilslutningen til de fotografiske workshops har været stor – virkelig stor. Det betyder, at vi er nød til at flytte den første workshop i Mols Bjerge til større lokaler i Fuglsøcentret. For vi vil helst ikke afvise nogen. Nationalparkernes Fotokonkurrence skal være for alle der har lyst til at være med.

Fuglsøcenteret - OvalenDer er tre dage til vi skyder Nationalparkernes Fotokonkurrence fra start den 23/3 – og det sker blandt andet med den første workshop der finder sted i Nationalpark Mols Bjerge. Den var oprindeligt planlagt til at skulle find sted på Jagtslottet, men vi må indse at interessen har været så stor, at pladsen ikke er til det. Så derfor har vi fundet et nyt sted at være.

Den første workshop bliver derfor flyttet til at være i Ovalen på Fuglsøcentret - Dragsmurvej 6 i Knebel. Her kan vi være sikre på at der er plads til alle, uden at nogen blive nød til at stå op.

Vi glæder os helt vildt til at se jer – og husk at der stadig er åbent for tilmeldinger til denne og de andre workshops. Det er gratis at deltage. Se mere på Workshop-siden

Fotowalken i forbindelse med workshoppen bliver i smukke omgivelser omkring Fuglsøcentret og på Karpenshøj der er nabo dertil. Medbring gerne madpakker som vi spiser på turen rundt i landskabet.

Bookmark the permalink.