Nationalparkernes fotokonkurrence

I Danmark findes der tre nationalparker – Mols Bjerge, Vadehavet og Thy. Her finder du spændende natur, storslåede landskaber og ufattelig skønhed. Du finder vand, land, åbne vidder og tætte skove. Du finder mennesker og aktivitet. Dyr og planter. Det er alt det vi gerne vil fange i Nationalparkernes Fotokonkurrence … og du er inviteret til at deltage.

nationalpark1

Åben for alle

Nationalparkernes Fotokonkurrence er åben for alle interesserede. Hvad enten du lige er begyndt at fotografere eller du har fotograferet i mange år. Det handler om lysten til at opleve naturen og skildre den gennem fotografi – det er det som er det allervigtigste. Det er til dig som elsker naturen, eller som bare har lyst til at gå en tur med familien og tage billeder imens.

De eneste betingelser vi stiller for billederne er, at de skal være taget i perioden mellem 23/3 og 25/5 2014, at de geografisk skal være taget i en af de tre nationalparker, og at de skal forholde sig til et af de syv temaer som vi har valgt. Ellers er der helt frit spil. Du kan læse mere om kategorierne her.

Arrangører

Nationalparkernes Fotokonkurrence er arrangeret af de tre danske nationalparker:

For den praktiske afvikling af konkurrencen og de tilknyttede fotoworkshops står Fotografikurser.dk

Comments are closed