Juryen

Vinderne i Nationalparkernes Fotokonkurrence kåres af en uafhængig jury – sammensat af lokale repræsentanter og anført af professionel fotograf Tine Harden. Juryen består af

Tine Harden

Tine HardenTine Harden er fotograf har tidligere arbejdet som som pressefotograf for Politiken, hvor hun har fotograferet indenfor en bred vifte af motiver. Hun har rejst en del i Afrika og det gamle Østeuropa – og har blandt andet udgivet fotobogen “A kick out of Africa”, med fodboldbilleder fra Afrika.

Tine Harden blev kåret til Årets Pressefotograf i 1992 og 1999. Hun har desuden vundet kategorien “Nature and Environment” i World Press Photo i 2000.

Else Pia Martinsen Erz (Vadehavet)

Else Pia til juryenElse Pia er billedkunstner, og har siden 1997 udstillet både her hjemme og i udlandet, og grundlagde i 2002 Galerie Erz & Atelier i Skærbæk.

Inspirationen til værkerne kommer fra hendes ture i Marsken & ved Vadehavet, dets lys, energi, ro og stemninger sammen med de mange trækfugle. Læs mere på www.galerie-erz.dk.

John Frikke (Vadehavet)

JF_vadehavet jury beskåretProjektkonsulent på naturområdet for Nationalpark Vadehavet med mangeårig baggrund som biolog i Naturstyrelsen og Ribe Amt.

John ses sjældent uden kikkert og kamera, hvilket hans mange pletskud i fx Nationalparkplanen og Nationalpark Magasinet blot er de seneste eksempler på.

Jens Kristian Kjærgård (Thy)

Jens-Kristian-dommer-thy-Naturfotograf . Vundet prisen for Årets Naturfoto i Danmark 2 gange. Endvidere opnået en række fine placeringer i andre fotokonkurrencer. Deltagelse i fotokonkurrence i TV Midt-Vest i 2006 endte med en første plads og var udslagsgivende for efterfølgende opgradering af interessen for at fotografere og komme videre. Ide- og fotomager til bogen “Nationalpark Thy – natur i særklasse. Læs mere på www.forlaget-vestenvind.dk og www.visfoto.dk.

Ole Riis (Thy)

Ole-Riis-dommer-Nationalpark-Thy-Turistchef i Thy og bestyrelsesmedlem i Nationalpark Thy.

Ole Riis har gennem mange års nørderi med fotografi i alle afskygninger opbygget godt et grafisk blik for hvad der er et godt fotografi. Gennem sit arbejde med turismen i Thy har han desuden et indgående kendskab til nationalparken og alt hvad den rummer af motiver.

Morten DD Hansen (Mols Bjerge)

Morten DD Molslab_MG_6953 tonet webEntusiastisk naturnørd, biolog, forfatter og naturfotograf, bl.a. kendt fra tv serien Bidt af naturen, og diverse andre optrædener i tv og radio.

Ses aldrig uden kamera og kikkert – redskaber der bruges flittigt i det daglige arbejde med, at lære universitetsstuderende om naturens mange forunderlige væsner.

Nete Thomsen (Mols Bjerge)

Nete Thomsen Nationalpark Mols Bjerge web _MG_4735Lokal kunstner med skarpt øje for motivvalg, billedekompositioner og farvesammensætninger. Arbejder bl.a. med grafisk edb og hjemmesidedesign, for Nationalpark Mols Bjerge.

Bruger altid naturen som motiv, i sit arbejde med pensler og lærred.

Comments are closed