Det skete igen – workshop i Thy flyttet til Hotel Hanstholm

Igen må vi indrømme at interessen har været overvældende, og vi må derfor igen flytte en workshop. Heldigvis bliver den ikke flyttet så langt denne gang.

udsigt NPT kursus-2301Det drejer sig om Workshop 1 i Thy, der skulle have været på Museumscenter Hanstholm. Men der var ikke plads nok til de mange gæster vi forventede, og derfor har vi flyttet den til Montra Hotel Hanstholm, hvor vi ikke løber tør for plads.

I forbindelse med workshoppen har deltagerne mulighed for at købe drikkevarer på hotellet – og der vil også være mulighed for at tilkøbe en frokostbuffet for 125 dkk. Det er ikke tilladt at indtage medbragt mad og drikke på hotellets område.

Vi sørger for at tilpasse programmet sådan at dem der køber frokostbuffet vil få mulighed for at spise den – dem som ikke ønsker at købe buffet vil kunne udnytte tiden til en lidt længere fotovandring.

Læs mere om workshoppen, se adressen til hotellet (og oplysninger om hvordan du kan købe buffet) og tilmeld dig inde på fotografikurser.dk. Der er stadig ledige pladser.

Vi beklager naturligvis igen ændringen, men vil stadig hellere flytte workshops når de bliver overtegnet end at skulle sige til nogen at der ikke er plads. Nationalparkernes Fotokonkurrence er for alle … og derfor skal der også være plads til alle der ønsker at være med på en workshop.

Vi ses i Hanstholm.

Bookmark the permalink.